Telefon: +36 1 5500 192
Email: angolceg@ecocreative.hu
Ecocreatve Zrt.Ecocreatve Zrt.

SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS, POSTA KEZELÉS

Székhely cím biztosítása irodaházban £75+ áfa/év-től! Kisvárosban teljes Posta kezeléssel, vagy Londonban csak 125+áfa  hivatalos posta kezeléssel.

Székhely szolgáltatást nyújtunk minden angliai cég számára, függetlenül a cégalapítás és egyéb szolgáltatásaink igénybevételétől. Már meglévő, működő cégek számára is.

Székhely - East Grinstead

Székhelyet tudunk biztosítani East Grinstead-ben. A székhely cím létező irodaházban kerül bejegyzésre. A székhelyszolgáltatás díja tartalmazza a posta kezelést. A posta kezelés során az összes a cég nevére és székhelyére érkező küldeményt elektronikusan még aznap továbbítunk, valamint kérésre további díjért postázunk.  Kivétel képez a bankszámla kivonat melyet mindenki megnézhet az online bankjában.

A székhelyszolgáltatás díja bruttó £90/cím/év.

A díj előre fizetendő, idő közbeni felmondás vagy költözés miatt nem vissza térítendő.

A székhelyszolgáltatás díja bruttó £90/cím/év.

A díj előre fizetendő, idő közbeni felmondás vagy költözés miatt nem vissza térítendő.

Székhely - LONDON

Székhelyet tudunk biztosítani LONDON  város központban társ irodánkban 150Ł/ év díjért. A székhely cím létező irodaházban kerül bejegyzésre. A székhelyszolgáltatás díja tartalmazza a hivatalos levelek, Cégbíróság és Adóhivatal posta kezelést. Amennyiben további összes más levelére is szüksége lenne azt további 30Ł+áfa / hónap áron vállalják.

TANÁCSADÁS, KONZULTÁCIÓ, EGYEDI IGÉNYEK

Bármilyen egyedi igényt teljesítünk, legyen az ügyintézés, szállítás Angliában!
Személyes tanácsadást, konzultációt biztosítunk, ha angol adózással, bankszámlanyitással, egészségbiztosítással, vagy más angliai ügyintézéssel, kérdéssel kapcsolatban!

Keressen elérhetőségeinken!