Telefon: +36 1 5500 192
Email: angolceg@ecocreative.hu
Ecocreatve Zrt.Ecocreatve Zrt.

JOGOSÍTVÁNY ANGLIÁBAN

Angol jogosítvánnyal több, mint 70 országban vezethet! Az igénylés egyszerű, 1-2 hónapon belül elkészül.

Az angol jogosítvány személy azonosításra, tartózkodási engedélyként angol lakcím igazolására, és több, mint 70 országban gépjármű vezetésére alkalmas.

Személyi azonosító okmány - Tartózkodási engedély - angliai lakcím igazolása jogosítvánnyal

Az angliai vezetői engedély a személy 70. életévéig alkalmas személyi adatok azonosítására, úgy mint születési év és hely, név, lakcím.

Az angliai jogosítványhoz angol lakcímmel kell rendelkezni. Amennyiben már rendelkezünk magyar jogosítvánnyal, ezt kell angolra cserélnünk. Mivel Angliában ez szolgál személyi igazolvány és lakcím kártyának, így azonosításra, egyúttal lakcím azonosításra is  a jogosítvány szolgál, egyben ideiglenes tartózkodási engedélynek is minősül. Erre első körben bankszámlanyitáskor lehet szükség, mivel több bankban ma már csak angliai lakcímmel lehet magyaroknak bankszámlát nyitni Angliában.

Angol vezetői engedély igénylése

Angol jogosítvány igényléséhez egy megfelelő űrlapot kell kitölteni, igazolványképet, és a meglévő magyar jogosítványt kell mellékelni, illetve az igénylés díját kell befizetni. A vezetői engedély igénylésében segítünk, valamint lakcímet is tudunk biztosítani a jogosítványhoz.

Vezetői engedély igénylésének szolgáltatási díja:

£120 – a jogosítvány igénylésének és cégünk ügyintézési munkadíja  (tartalmazza a formanyomtatvány kitöltését és beküldését a mellékletekkel, a díj befizetését, a lakcímre érkező új jogosítvány eljuttatását Magyarországra Önhöz)

£150 – 1 évre a lakcím, posta kezelés

Angol jogosítvánnyal Magyarországon

Nagyon fontos tudnivaló, hogy 2012.01.01-től angol jogosítvánnyal Magyarországon angol gépjárművet vezetve, nem rendelkezhetünk Magyarországon bejelentett állandó lakcímmel. 

Magyar gépjárművet vezethetünk angol jogosítvánnyal, de csak 6 hónapig. A magyar hatóság ezzel próbálja kiszűrni azokat az életvitel szerűen Magyarországon élő, angol gépjárművet használó személyeket, akik el szeretnék kerülni a regisztráiós adó megfizetését.Továbbá magyar vezetői engedéllyel csak magyar rendszámú gépjárművet vezethetünk.

A korábbi 35/2000. BM rendelet helyébe a 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet lépett.

TANÁCSADÁS, KONZULTÁCIÓ, EGYEDI IGÉNYEK

Bármilyen egyedi igényt teljesítünk, legyen az ügyintézés, szállítás Angliában!
Személyes tanácsadást, konzultációt biztosítunk, ha angol adózással, bankszámlanyitással, egészségbiztosítással, vagy más angliai ügyintézéssel, kérdéssel kapcsolatban!

Keressen elérhetőségeinken!