Telefon: +36 1 5500 192
Email: angolceg@ecocreative.hu
Ecocreatve Zrt.Ecocreatve Zrt.

IRODABÉRLÉS, CALL CENTER, ÜGYINTÉZÉS

Biztosítjuk az irodát, ügyfélkapcsolati munkatársat cége angliai működéséhez! Kapcsolódó ügyintézéseket is átvállaljuk!

Minden kedves ügyfelünk számára valós, fizikailag létező irodát tudunk nyújtani, valamint ügyfélszolgálati munkatársainkkal biztosítjuk a beérkező hívások kezelését is. Egyedi igényeket is teljesítünk, így bármilyen angliai ügyintézést elvégzünk angol cége számára.

Székhely - East Grinstead

Székhelyet tudunk biztosítani East Grinstead-ben. A székhely cím létező irodaházban kerül bejegyzésre. A székhelyszolgáltatás díja tartalmazza a posta kezelést. A posta kezelés során az összes a cég nevére és székhelyére érkező küldeményt elektronikusan még aznap továbbítunk, valamint kérésre további díjért postázunk.  Kivétel képez a bankszámla kivonat melyet mindenki megnézhet az online bankjában.

Irodabérlet

Irodabérletet már £20+Vat/órától tudunk biztosítani, hosszú távra. Irodabérletet biztosítunk Londonban választható registered office-okban. Valamint irodabérletet biztosítunk East Grinstead-ben irodaházban. (Térkép) A bérleti díjak az igényektől függően változnak.

Alkalmi iroda - Tökéletes választás

Ha ügyfeleivel inkább a “tárgyalójában” szeretne találkozni, mint egy hotelben, vagy egy kávézóban, akkor a Central London-i tárgyaló a tökéletes választás!

A London EC1 irodánkban minden kedves ügyfelünk részére kizárólagos hozzáférést biztosítunk üléstermeinkhez. A szolgáltatás elérhető egy órára, fél napra, de akár egész napra is!

Elérhető, mindössze £30/óra áron!

A szolgáltatás tartalmazza az ingyenes széles sávú internet hozzáférést, valamint a kávét, teát.

A szolgáltatás díjazása:

  • £35 (+Áfa) óránként
  • £120 (+Áfa) fél napra
  • £180 (+Áfa) egy teljes napra

Lehetőséget kínálunk több összefüggő nap foglalására is kedvezményes árakon. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy felmérhessük igényeit, és megkereshessük személyre szabott árajánlatunkkal!

Ügyfélszolgálat, hívások kezelése

Ügyfélszolgálati szolgáltatásunk során fogadjuk cége ügyfeleinek hívásait, tájékoztatást nyújtunk az előre egyeztetett irányelvek szerint, és tovább irányítjuk őket Önhöz, amennyiben szükséges. Ügyfélszolgálatunk nem gépi automata rendszerrel működik, hanem képzett személyek fogadják a hívásokat, mely erősíti a bizalmat ügyfelei iránt.

Call centerünk elérhetősége: +44(0) 1342 302 532

Lehetőséget biztosítunk alkalmi vagy folyamatos telefonos ügyintézésre.

Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ügyfélszolgálati munkatársaink az alábbi nyelveken állnak rendelkezésre: angol, magyar, német, román.

Egyedi igényeket is teljesítünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje konzultációnkat.

TANÁCSADÁS, KONZULTÁCIÓ, EGYEDI IGÉNYEK

Bármilyen egyedi igényt teljesítünk, legyen az ügyintézés, szállítás Angliában!
Személyes tanácsadást, konzultációt biztosítunk, ha angol adózással, bankszámlanyitással, egészségbiztosítással, vagy más angliai ügyintézéssel, kérdéssel kapcsolatban!

Keressen elérhetőségeinken!